Acne behandeling.

Acne behandling.

Heb jij last van acne en wil je hier graag vanaf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een ANBOS geregistreerde acne specialisatie met bijbehorende AGB-code. Hierdoor worden jouw behandelingen in de meeste gevallen door je zorgverzekeraar vergoed.

Wat is acne?

Er zijn verschillende vormen van acne. De meest voorkomende vorm is Acne vulgaris, ook wel “jeugdpuistjes” genoemd. Acne is een huidaandoening die ontstaat door verstopping en ontsteking van de talgklieren in de huid. Dit kan zowel voorkomen op jongere als op oudere leeftijd en wordt beïnvloed door onder andere leefstijl, eetgewoontes, stress en hormonen.

Wanneer je last hebt van acne, kan dat een behoorlijke impact hebben op hoe jij je voelt. Gevoelens van onzekerheid en jezelf niet mooi vinden, zijn daarin geen uitzondering. Het is dan ook belangrijk om acne zo snel mogelijk te behandelen, ook om verdere schade aan de huid, zoals littekentjes, te voorkomen.

Wat heeft acne met voeding te maken?

Voeding met een insulinetroof effect lokt acne uit. Insulinetroof betekent dat er veel insuline nodig is om de bloedsuikerspiegel op orde te krijgen. Vooral melkproducten, varkensvlees en suikers zijn verantwoordelijk voor dit probleem.

Behandelplan

Met de juiste behandelingen en ondersteunende producten voor thuisgebruik, kan ook jouw huid weer gaan stralen en in balans worden gebracht. Een goede huidverzorging thuis zorgt ervoor dat de gewenste resultaten sneller worden bereikt en behouden.

Samen bespreken we uitgebreid welke voedingsmiddelen je bij acne beter kunt laten staan en welke supplementen geschikt zijn om je acne ook van binnenuit te ondersteunen en te verminderen.

Wanneer we samen het intensieve traject aangaan om jouw acne te laten verdwijnen, is het eerste resultaat vaak al snel zichtbaar zijn. Daarna blijft het heel belangrijk om je huid goed te blijven verzorgen en jouw leefstijl en voedingspatroon blijvend aan te passen.

Zullen we afspreken?

Openingstijden

* Uitsluitend op afspraak
* Openingstijden kunnen afwijken
* Gevestigd in Salon Ortega

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 18.00
9.00 – 20.00
9.00 – 18.00
9.00 – 20.00
9.00 – 18.00
9.00 – 15.30
Gesloten

Skin. health & beauty

Sint Willibrordstraat 14
5056 HV Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

Gevestigd in Salon Ortega

06-23142637

info@skin-healthbeauty.nl
www.skin-healthbeauty.nl

KVK 76584267
BTW NL003096914B21