Loveli.

Try it. Love it.
And fall in love with Loveli.

Loveli is een merk van Nederlandse bodem en ontwikkeld door de Nederlandse Linda Bot. Het merk is ontstaan nadat bij Linda’s moeder borstkanker werd geconstateerd en haar werd aangeraden om geen deodorant met aluminium meer te gebruiken. Omdat ze geen goede deodorant zonder aluminium kon vinden besloot Linda deze zelf te gaan maken. Ze ontwikkelde een deodorant op basis van natuurlijke ingrediënten zonder aluminium en het merk Loveli was geboren.

Het assortiment van Loveli bestaat uit deodorant zonder aluminium, lippenbalsem zonder paraffine en 100% natuurlijke lichaamsverzorging. Alle producten van Loveli zijn helemaal natuurlijk, zonder schadelijke ingrediënten en zeer betaalbaar.

Natuurlijk, simpel toch?

Natuurlijk staat bij Loveli op nummer 1. Nu is het woord ‘natuurlijk’ niet beschermd en kan iedere producent het op z’n potjes zetten. Omdat openheid en eerlijkheid net zo belangrijk is vertel ik je hier precies wat Loveli onder natuurlijk verstaat.

Natuurlijk is alles wat van planten afkomstig is. Lijkt simpel, maar dat is het nog niet. Bijenwas en honing worden bijvoorbeeld door bijen verzameld, maar komen wel van planten.

De term biologisch (organic) is wel beschermd. Het houdt in dat bij de productie van een ingrediënt zoveel mogelijk rekening gehouden wordt met milieu, dier en mens. Voor de producten van Loveli hebben ze ook een absolute voorkeur voor biologisch. Waar dat mogelijk is, kiezen ze dus altijd voor de biologische variant van een ingrediënt.

Het fijne van Loveli is dat voor al hun producten na vullingen verkrijgbaar zijn. Dat is fijner voor jouw portemonnee en een stuk beter voor het milieu. Een echte win win dus.
Probeer zelf eens de heerlijk ruikende en gezonde producten van Loveli!

Zullen we afspreken?

Openingstijden

* Uitsluitend op afspraak
* Openingstijden kunnen afwijken
* Gevestigd in Salon Ortega

 

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
10.00 – 18.00
9.00 – 20.00
9.00 – 18.00
9.00 – 20.00
9.00 – 18.00
9.00 – 15.30
Gesloten

Skin. health & beauty

Sint Willibrordstraat 14
5056 HV Berkel-Enschot
Gemeente Tilburg

Gevestigd in Salon Ortega

06-23142637

info@skin-healthbeauty.nl
www.skin-healthbeauty.nl

KVK 76584267
BTW NL003096914B21